RIGO Verffabriek is de MAKER van EVERT KONING, AQUAMARYN, RIGOSTEP en RIGO Wandstyling.
Zoals u van ons gewend bent zijn wij continu bezig om ons productengamma ‘up to date’ te houden en waar nodig aan te passen aan de huidige eisen en wensen van verwerker en eindgebruiker.
U kunt hierbij denken aan o.a. natuurlijkheid, creativiteit (esthetische eigenschappen), prestatie-eisen, verwerkbaarheid van onze producten en zoals in het geval van de REXO lijn het toepassen van nieuw beschikbare grondstoffen.
Zo zijn we geruime tijd bezig geweest met een upgrade van onze EVERT KONING schildersverven voor buiten. Te weten REXO schildersverven.
U heeft al sinds 2015 kennis kunnen maken met onze REXO SB HOOGGLANS. Van deze REXO SB HOOGGLANS hebben we van u louter en alleen maar positieve reacties vernomen.
Sinds de introductie van de REXO SB HOOGGLANS heeft ons laboratorium niet stil gezeten! Onze laboranten hebben samen met onze testafdeling keihard gewerkt om de andere producten van de REXO lijn op hetzelfde niveau te brengen als de REXO SB HOOGGLANS.
Dit heeft als resultaat dat we onze verbeterde REXO lijn kunnen introduceren aan u met o.a. een verbeterde open tijd en verwerking voor nog betere prestaties!
Wat zijn nu de eigenschappen?
REXO 4Q GROND heeft een hele prettige verwerking met een goede open tijd. De drogingseigenschappen bij lagere temperaturen zijn heel goed te noemen. REXO 4Q GROND laat zich prima verwerken vanaf een temperatuur van 0 ˚C (let wel op de juiste omstandigheden/verwerkingscondities). Na droging is de REXO 4Q GROND uitstekend schuurbaar.
REXO 4Q HOOGGLANS Heeft een hele prettige verwerking en doet dit ook bij lagere temperaturen. REXO 4Q HOOGGLANS laat zich verwerken vanaf een temperatuur van 0 ˚C (let wel op de juiste omstandigheden/verwerkingscondities). Naast de perfecte vloeiing en goede open tijd heeft REXO 4Q HOOGGLANS een mooie bolle hoogglans.
REXO SYSTEEM is toepasbaar als een één-potsysteem met goede vochtregulerende eigenschappen. REXO SYSTEEM heeft het karakter van een dekkende buitenbeits en heeft een prettige verwerking met een mooie zijdeglans. REXO SYSTEEM is toepasbaar vanaf een temperatuur van 10 ˚C (let wel op de juiste omstandigheden/verwerkingscondities).
Ondanks dat u de REXO SB HOOGGLANS al kent willen we toch graag vermelden dat REXO SB HOOGGLANS een zeer goede vloeiing heeft met een goede dekking. De verwerking is bijzonder prettig en REXO SB HOOGGLANS heeft een mooie bolle glans met lang glans behoud. REXO SB HOOGGLANS is toepasbaar vanaf een temperatuur van 10 ˚C (let wel op de juiste omstandigheden/verwerkingscondities).